zaterdag 7 april 2012

Dansvoorstelling van Isabelle Beernaert


Dinsdag is het zover! Dan ga ik met een (dans)vriendin naar de voorstelling "Ne Me Quitte Pas" van de Belgische top choreografe Isabelle Beernaert. Zij is bekend van "So You Think You Can Dance" en won vorig jaar "The Ultimate Dance Battle". We maken er gelijk een leuk dagje Tilburg van. Ik heb er zó'n  zin in..............

Druk, druk, druk.............

Ik heb het de afgelopen week zo druk gehad, dat ik helemaal geen tijd had om nieuwe berichtjes te posten. Het is dan ook niet zo slim van mij om een blog te beginnen, als ik er eigenlijk op dit moment geen tijd voor heb. Ik heb zoveel ideeën en foto's die ik met jullie wil delen, maar het uitzoeken hoe alles werkt in de Blog, vergt veel tijd en frusteerd als het niet gaat zoals ik het graag wil. Zo wil ik graag een foto album toevoegen, maar ik kan niet vinden hoe je dat doet.

Ook wilde ik “even” een foto toevoegen en toen bleek dat hij er gedraaid op zou staan, terwijl hij op de computer goed staat! Denk je dat ik kan vinden hoe ik de foto kan draaien?......... Ik kan het niet vinden, dus heb hem maar weer verwijderd. L  Grrrrrrrr. Vonden jullie het allemaal ook zo moeilijk in het begin? Of ligt het aan mij............HELP!

Ik wens iedereen hele fijne Paasdagen en..... geniet ervan!