dinsdag 27 maart 2012

Voorjaar in huis

De serre geurt heerlijk naar hyacinten. Samen met tulpen en perebloesemtakken staan ze in 2 vazen. Een echt voorjaarsboeket. Hier word ik vrolijk van!

Groetjes,
Annie

3 opmerkingen:

  1. Hoi Annie,

    Wat een eer om je eerste volger op je blog te mogen zijn :)! Ik wens je heel veel plezier in blogland, inmiddels blog ik alweer tweeënhalf jaar maar het blijft leuk om te doen en ik vind het erg verslavend :)!

    Wat heb je een mooie lentecreatie gemaakt, dat sluit prima aan op het mooie weer!!

    Lieve groet, Ingrid

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank je Ingrid voor je leuke reactie. Ik moet nog veel leren en het is nog niet zoals ik het eigenlijk wil hebben. Maar ja..... Ik snap er nog niet veel van en zoek me suf naar alle mogelijkheden. Eigenlijk had ik in de tuin willen werken, maar ben steeds bezig voor dit blog. Zonde van dit mooie weer. Hoe heb jij het allemaal ontdekt?

      Groetjes,Annie

      Verwijderen
    2. Omdat je nog een nieuwe post had geplaatst, zag ik toevallig je antwoord op mijn reactie maar normaal gesproken zou ik deze niet zien hoor. Ik krijg er nl. geen melding van en aangezien ik ongeveer 300 blogs volg is het niet te doen om alle blogs na te lopen om te kijken of er een antwoord op mijn reactie gegeven is. Dus je hebt mazzel hihi. Dat is ook de reden waarom ik niet elke keer reageer als iemand heel vaak een post plaatst, ook dat is wat tijd betreft niet bij te houden als je zoveel blogs volgt...dan ben ik persoonlijk blij dat er een paar dagen tussen zitten ;).

      Het is vooral uitzoeken, proberen en vragen als je iets niet weet. De meeste bloggers hebben een e-mail op hun blog staan waar je een vraag neer kan leggen...dat heb ik toen ook gedaan hoor! En al doende word je wijs! Soms kan iets ook aan blogger zelf liggen, niet alle functies doen het even goed en dan zoek jij je een ongeluk terwijl er dan dus helemaal niets aan te doen is.

      Succes...het kost tijd maar het komt goed :)!

      Lieve groet, Ingrid

      Verwijderen